- Bewaar

- Bewaar
Noedels met zeebaars, courgetteslierten en kruidenkokos
Onze drankensuggesties
Bier Marta Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Château Villelongue Charonnay A.O.P. Limoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdootijd + 10 min.)
-
Laat de erwten oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Scheur de blaadjes basilicum in reepjes.
-
Spoel de zeekraal onder koud water (niet onderdompelen in water) en laat uitlekken. Breek de harde steeltjes onderaan af.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote braadpan en bak de zeebaarsfilets ± 5 min. goudbruin op de velkant. Kruid met peper en zout. Draai om en laat nog 1 à 2min. verder garen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot, het knoflook en de gember 1 min. Roer er het kerriepoeder, korianderpoeder en de kurkuma onder en overgiet met de kokosmelk. Breng aan de kook.
-
Verwarm de erwten, courgetteslierten en zeekraal 1 à 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng alles onder de sobanoedels.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden, schik er 2 zeebaarsfilets op met de velkant naar boven en bestrooi met de basilicumreejes en sesamzaadjes.
- Vervang de sobanoedels eens door glutenvrije pasta. - Geen fan van kokosmelk? Gebruik dan culinaire room. - Vervang voor de kinderen eventueel de zeebaars door viskrokantjes (diepvries).
Onze drankensuggesties
Bier Marta Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Château Villelongue Charonnay A.O.P. Limoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdootijd + 10 min.)
-
Laat de erwten oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Scheur de blaadjes basilicum in reepjes.
-
Spoel de zeekraal onder koud water (niet onderdompelen in water) en laat uitlekken. Breek de harde steeltjes onderaan af.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote braadpan en bak de zeebaarsfilets ± 5 min. goudbruin op de velkant. Kruid met peper en zout. Draai om en laat nog 1 à 2min. verder garen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot, het knoflook en de gember 1 min. Roer er het kerriepoeder, korianderpoeder en de kurkuma onder en overgiet met de kokosmelk. Breng aan de kook.
-
Verwarm de erwten, courgetteslierten en zeekraal 1 à 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng alles onder de sobanoedels.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden, schik er 2 zeebaarsfilets op met de velkant naar boven en bestrooi met de basilicumreejes en sesamzaadjes.
- Vervang de sobanoedels eens door glutenvrije pasta. - Geen fan van kokosmelk? Gebruik dan culinaire room. - Vervang voor de kinderen eventueel de zeebaars door viskrokantjes (diepvries).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Marta Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Château Villelongue Charonnay A.O.P. Limoux