Noedelslaatje met gevogeltereepjes en teriyaki-broccoli
Noedelslaatje met gevogeltereepjes en teriyaki-broccoli

Noedelslaatje met gevogeltereepjes en teriyaki-broccoli

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 535 kcal
Vet 25.2 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 39.5 g
Suiker 11.9 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 34.3 g
Zout 2.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Laat de noedels weken in koud water (instructies: zie verpakking) en maak los met een vork. Giet af.

  2. Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers de limoen.

  3. Verdeel de broccoli in roosjes.

  4. Schil de wortelen en snij in staafjes van 1/2 cm op 4 cm.

  5. Snipper de lente-uitjes, het knoflook en de gember fijn.

  6. Verhit 2 eetl. olijfolie in een wokpan en bak de gevogeltereepjes ± 6 min. op een hoog vuur. Schep uit de pan en hou warm.

  7. Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de wokpan en roerbak het knoflook en de gember 1 min.

  8. Voeg de broccoli, de wortel en de peultjes toe en roerbak 5 à 7 min. beetgaar. Besprenkel met het limoensap. Breng op smaak met de teriyakisaus, de limoenschil en de honing.

  9. Roer er de woknoedels en de gevogeltereepjes onder. Bestrooi met het sesamzaad en de lente-uitjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Laat de noedels weken in koud water (instructies: zie verpakking) en maak los met een vork. Giet af.

  2. Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers de limoen.

  3. Verdeel de broccoli in roosjes.

  4. Schil de wortelen en snij in staafjes van 1/2 cm op 4 cm.

  5. Snipper de lente-uitjes, het knoflook en de gember fijn.

  6. Verhit 2 eetl. olijfolie in een wokpan en bak de gevogeltereepjes ± 6 min. op een hoog vuur. Schep uit de pan en hou warm.

  7. Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de wokpan en roerbak het knoflook en de gember 1 min.

  8. Voeg de broccoli, de wortel en de peultjes toe en roerbak 5 à 7 min. beetgaar. Besprenkel met het limoensap. Breng op smaak met de teriyakisaus, de limoenschil en de honing.

  9. Roer er de woknoedels en de gevogeltereepjes onder. Bestrooi met het sesamzaad en de lente-uitjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 535 kcal
Vet 25.2 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 39.5 g
Suiker 11.9 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 34.3 g
Zout 2.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Quinta Vista Vinho Regional Lisboa Portugal

Bekijk het recept digitaal