- Bewaar

- Bewaar
Noedelwok met kippenblokjes en oosterse groenten
Onze drankensuggesties
Bier Tripel LeFort Sterk blond bier Wijn Spier North Bank `Reserve White' Western Cape - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Rasp de gember fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Trek de blaadjes van de takjes peterselie.
-
Bereiding:
-
Kook de rijstnoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak het knoflook, de gember, het pepertje en de sojascheuten 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in dezelfde wok en roerbak de oriëntaalse groentemix 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de kippenblokjes 4 min. aan alle kanten. Voeg de sojascheuten, de groentemix en de uitgelekte noedels toe. Meng er de sojasaus en de sesamolie onder en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedelwok over de borden en bestrooi met de peterselie.
Baby + 12 maand Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Kook 40 g rijstnoedels in ongezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en snij in kleinere stukjes. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een wok en roerbak 100 g wokmix Oriental en 50 g sojascheuten 8 min. Haal uit de wok en snij in kleinere stukjes. 3 Verhit opnieuw 1 koffiel. plantaardige olie in de wok en roerbak 50 g kippenblokjes 4 min. Voeg de groenten en de noedels toe en laat nog even opwarmen. 4 Snipper enkele blaadjes platte peterselie fijn en strooi over de groentenoedels.
Onze drankensuggesties
Bier Tripel LeFort Sterk blond bier Wijn Spier North Bank `Reserve White' Western Cape - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Rasp de gember fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Trek de blaadjes van de takjes peterselie.
-
Bereiding:
-
Kook de rijstnoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak het knoflook, de gember, het pepertje en de sojascheuten 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in dezelfde wok en roerbak de oriëntaalse groentemix 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de kippenblokjes 4 min. aan alle kanten. Voeg de sojascheuten, de groentemix en de uitgelekte noedels toe. Meng er de sojasaus en de sesamolie onder en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedelwok over de borden en bestrooi met de peterselie.
Baby + 12 maand Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Kook 40 g rijstnoedels in ongezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en snij in kleinere stukjes. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een wok en roerbak 100 g wokmix Oriental en 50 g sojascheuten 8 min. Haal uit de wok en snij in kleinere stukjes. 3 Verhit opnieuw 1 koffiel. plantaardige olie in de wok en roerbak 50 g kippenblokjes 4 min. Voeg de groenten en de noedels toe en laat nog even opwarmen. 4 Snipper enkele blaadjes platte peterselie fijn en strooi over de groentenoedels.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tripel LeFort Sterk blond bier Wijn Spier North Bank `Reserve White' Western Cape - Zuid-Afrika