- Bewaar

- Bewaar
Noedelwok met rode bonen en pikante groenten
Onze drankensuggesties
Wijn L’ Artiste Pinot Noir Vin de France Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de noedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snipper intussen het knoflook fijn en rasp de gember fijn.
-
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak het knoflook en de gember kort.
-
Voeg de sojascheuten en de wokmix toe en roerbak 5 à 7 min.
-
Spoel de bonen onder koud water en laat uitlekken. Voeg toe aan de groenten en roerbak nog eens 2 min.
-
Giet de noedels af en laat uitlekken. Roer onder de groenten en breng op smaak met de sojasaus en de sesamolie.
-
Snipper de koriander fijn en strooi over de wok.
Meal prepping
Dit recept kan je volledig meal preppen. Maak het de dag ervoor klaar t.e.m. stap 6. Verwarm op het moment zelf 4 min. en bestrooi met de koriander.
Onze drankensuggesties
Wijn L’ Artiste Pinot Noir Vin de France Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de noedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snipper intussen het knoflook fijn en rasp de gember fijn.
-
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak het knoflook en de gember kort.
-
Voeg de sojascheuten en de wokmix toe en roerbak 5 à 7 min.
-
Spoel de bonen onder koud water en laat uitlekken. Voeg toe aan de groenten en roerbak nog eens 2 min.
-
Giet de noedels af en laat uitlekken. Roer onder de groenten en breng op smaak met de sojasaus en de sesamolie.
-
Snipper de koriander fijn en strooi over de wok.
Meal prepping
Dit recept kan je volledig meal preppen. Maak het de dag ervoor klaar t.e.m. stap 6. Verwarm op het moment zelf 4 min. en bestrooi met de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn L’ Artiste Pinot Noir Vin de France Bier La Cambre IPA Blond abdijbier