Noedelwok met runderreepjes en broccoli
Noedelwok met runderreepjes en broccoli

Noedelwok met runderreepjes en broccoli

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 553 kcal
Vet 23.6 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraat 39.3 g
Suiker 2.7 g
Vezel 7.2 g
Eiwit 42.3 g
Zout 3.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (15 min)

  4. Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.

  5. Snij de broccoli in kleine roosjes.

  6. Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  7. Rasp de gember fijn.

  8. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in reepjes.

  9. Bereiding:
  10. Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de runderreepjes 5 min. op een hoog vuur. Haal uit de wok.

  11. Verhit 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de lente-uitjes, de gember en het pepertje 1 min.

  12. Voeg de broccoli toe en roerbak 5 min.

  13. Overgiet met de kippenbouillon en roer er de woknoedels onder. Laat nog 5 min. garen.

  14. Meng er de runderreepjes onder en bestrooi met de geroosterde sesamzaadjes.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g broccoli in kleine roosjes en schil een klein stukje gember. 2 Kook de broccoli samen met 30 g woknoedels en de gember 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (15 min)

  4. Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.

  5. Snij de broccoli in kleine roosjes.

  6. Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  7. Rasp de gember fijn.

  8. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in reepjes.

  9. Bereiding:
  10. Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de runderreepjes 5 min. op een hoog vuur. Haal uit de wok.

  11. Verhit 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de lente-uitjes, de gember en het pepertje 1 min.

  12. Voeg de broccoli toe en roerbak 5 min.

  13. Overgiet met de kippenbouillon en roer er de woknoedels onder. Laat nog 5 min. garen.

  14. Meng er de runderreepjes onder en bestrooi met de geroosterde sesamzaadjes.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g broccoli in kleine roosjes en schil een klein stukje gember. 2 Kook de broccoli samen met 30 g woknoedels en de gember 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 553 kcal
Vet 23.6 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraat 39.3 g
Suiker 2.7 g
Vezel 7.2 g
Eiwit 42.3 g
Zout 3.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Giorgio Gieco Malbec Mendoza - Argentinië

Bekijk het recept digitaal