- Bewaar

- Bewaar
Noedelwok met runderreepjes en broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Giorgio Gieco Malbec Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min)
-
Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp de gember fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de runderreepjes 5 min. op een hoog vuur. Haal uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de lente-uitjes, de gember en het pepertje 1 min.
-
Voeg de broccoli toe en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de kippenbouillon en roer er de woknoedels onder. Laat nog 5 min. garen.
-
Meng er de runderreepjes onder en bestrooi met de geroosterde sesamzaadjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g broccoli in kleine roosjes en schil een klein stukje gember. 2 Kook de broccoli samen met 30 g woknoedels en de gember 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Giorgio Gieco Malbec Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min)
-
Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp de gember fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de runderreepjes 5 min. op een hoog vuur. Haal uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de lente-uitjes, de gember en het pepertje 1 min.
-
Voeg de broccoli toe en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de kippenbouillon en roer er de woknoedels onder. Laat nog 5 min. garen.
-
Meng er de runderreepjes onder en bestrooi met de geroosterde sesamzaadjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g broccoli in kleine roosjes en schil een klein stukje gember. 2 Kook de broccoli samen met 30 g woknoedels en de gember 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Giorgio Gieco Malbec Mendoza - Argentinië