- Bewaar

- Bewaar
Noedelwok met tempé en oosterse groenten
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier' A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in een pan en bak de tempé 3 à 4 min. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in dezelfde pan en roerbak de diepgevroren Chinamix 5 min. Voeg de tempé opnieuw toe.
-
Kook intussen de noedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Hak de koriander grof.
-
Meng de noedels onder de groenten met tempé en bak nog 2 à 3 min. Voeg de ketjap toe en meng er wat sambal oelek naar smaak onder. Kruid met peper en zout. Werk af met de cashewnoten en de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier' A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in een pan en bak de tempé 3 à 4 min. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in dezelfde pan en roerbak de diepgevroren Chinamix 5 min. Voeg de tempé opnieuw toe.
-
Kook intussen de noedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Hak de koriander grof.
-
Meng de noedels onder de groenten met tempé en bak nog 2 à 3 min. Voeg de ketjap toe en meng er wat sambal oelek naar smaak onder. Kruid met peper en zout. Werk af met de cashewnoten en de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier' A.O.P. Côtes du Rhône Villages