- Bewaar

- Bewaar
Noorse skrei met bulgur en paksoi
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d’Arc Chardonnay I.G.P. Ardèche Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog. Breng lichtgezouten water aan de kook en giet over de bulgur. Dek af en laat 10 à 15 min. wellen.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snij het harde deel van de paksoi in blokjes van 1 cm. Snij de blaadjes in reepjes en hou apart. Schil de gember en rasp hem. Snipper de dille fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de paprika, de blokjes paksoi en de gember ± 5 min. Voeg de champignons toe en kruid met het kerriepoeder.
-
Voeg de blaadjes paksoi toe en laat al roerend smelten.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de vis ± 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten met de helft van de dille onder de bulgur. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de bulgur over de borden en leg er een stuk skrei op. Werk af met de rest van de dille.
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d’Arc Chardonnay I.G.P. Ardèche Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog. Breng lichtgezouten water aan de kook en giet over de bulgur. Dek af en laat 10 à 15 min. wellen.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snij het harde deel van de paksoi in blokjes van 1 cm. Snij de blaadjes in reepjes en hou apart. Schil de gember en rasp hem. Snipper de dille fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de paprika, de blokjes paksoi en de gember ± 5 min. Voeg de champignons toe en kruid met het kerriepoeder.
-
Voeg de blaadjes paksoi toe en laat al roerend smelten.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de vis ± 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten met de helft van de dille onder de bulgur. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de bulgur over de borden en leg er een stuk skrei op. Werk af met de rest van de dille.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d’Arc Chardonnay I.G.P. Ardèche Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier