Normandische koffie met mascarpone
Normandische koffie met mascarpone

Normandische koffie met mascarpone

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 245 kcal
Vet 14.9 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 0.5 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 2.6 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de mascarpone samen met de room en de walnootpitten.

  3. Doe de whisky in een hittebestendig glas en giet er de hete koffie bij.

  4. Lepel er het mascarponemengsel op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de mascarpone samen met de room en de walnootpitten.

  3. Doe de whisky in een hittebestendig glas en giet er de hete koffie bij.

  4. Lepel er het mascarponemengsel op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 245 kcal
Vet 14.9 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 0.5 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 2.6 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal