- Bewaar

- Bewaar
Notenballetjes met pastinaak
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Schil de pastinaak en rasp fijn.
-
Breek 1 ei en scheid de eidooier van het eiwit. Klop het eiwit samen met het tweede ei los.
-
Meng het gehakt met de pastinaak, 1 eidooier en de hazelnoten. Kruid met peper en zout.
-
Rol 15 kleine balletjes van het gehakt. Wentel ze door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door de panko. Zet de balletjes 30 min. in de koelkast.
-
Bak de balletjes ± 10 min. goudbruin in de boter in een braadpan of 2 à 3 min. in de friteuse op 160 °C.
Lekker met een dipsausje. Meng 125 g natuuryoghurt met 4 eetl. tomatenketchup, peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Schil de pastinaak en rasp fijn.
-
Breek 1 ei en scheid de eidooier van het eiwit. Klop het eiwit samen met het tweede ei los.
-
Meng het gehakt met de pastinaak, 1 eidooier en de hazelnoten. Kruid met peper en zout.
-
Rol 15 kleine balletjes van het gehakt. Wentel ze door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door de panko. Zet de balletjes 30 min. in de koelkast.
-
Bak de balletjes ± 10 min. goudbruin in de boter in een braadpan of 2 à 3 min. in de friteuse op 160 °C.
Lekker met een dipsausje. Meng 125 g natuuryoghurt met 4 eetl. tomatenketchup, peper en zout.