Notenburger met wortel-koolsla en guacamole
Notenburger met wortel-koolsla en guacamole

Notenburger met wortel-koolsla en guacamole

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 861 kcal
Vet 55.8 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraat 48.3 g
Suiker 13.7 g
Vezel 10.3 g
Eiwit 36.2 g
Zout 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tapastomaten in schijfjes.

  3. Verwarm de oven voor op 185 °C.

  4. Bereiding:
  5. Leg de diepgevroren tijgerpistolets op een bakplaat met bakpapier en zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Roer intussen de mayonaise onder de Griekse yoghurt. Meng met de rauwkostmix en kruid met zwarte peper en zout.

  7. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de notenburgers ± 3 min. aan elke kant.

  8. Snij de pistolets in 2. Verdeel er de guacamole over en schik er schijfjes tomaat op. Leg er een notenburger, de rauwkostmix en ten slotte de radijsscheuten op. Doe de pistolets weer dicht.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tapastomaten in schijfjes.

  3. Verwarm de oven voor op 185 °C.

  4. Bereiding:
  5. Leg de diepgevroren tijgerpistolets op een bakplaat met bakpapier en zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Roer intussen de mayonaise onder de Griekse yoghurt. Meng met de rauwkostmix en kruid met zwarte peper en zout.

  7. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de notenburgers ± 3 min. aan elke kant.

  8. Snij de pistolets in 2. Verdeel er de guacamole over en schik er schijfjes tomaat op. Leg er een notenburger, de rauwkostmix en ten slotte de radijsscheuten op. Doe de pistolets weer dicht.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 861 kcal
Vet 55.8 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraat 48.3 g
Suiker 13.7 g
Vezel 10.3 g
Eiwit 36.2 g
Zout 3.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn TAVEL ROSE Tavel A.O.P.

Meer recepten?

Bekijk het recept digitaal