- Bewaar

- Bewaar
Notenburger met wortel-koolsla en guacamole
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn TAVEL ROSE Tavel A.O.P.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tapastomaten in schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 185 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de diepgevroren tijgerpistolets op een bakplaat met bakpapier en zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Roer intussen de mayonaise onder de Griekse yoghurt. Meng met de rauwkostmix en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de notenburgers ± 3 min. aan elke kant.
-
Snij de pistolets in 2. Verdeel er de guacamole over en schik er schijfjes tomaat op. Leg er een notenburger, de rauwkostmix en ten slotte de radijsscheuten op. Doe de pistolets weer dicht.
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn TAVEL ROSE Tavel A.O.P.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tapastomaten in schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 185 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de diepgevroren tijgerpistolets op een bakplaat met bakpapier en zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Roer intussen de mayonaise onder de Griekse yoghurt. Meng met de rauwkostmix en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de notenburgers ± 3 min. aan elke kant.
-
Snij de pistolets in 2. Verdeel er de guacamole over en schik er schijfjes tomaat op. Leg er een notenburger, de rauwkostmix en ten slotte de radijsscheuten op. Doe de pistolets weer dicht.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn TAVEL ROSE Tavel A.O.P.