- Bewaar

- Bewaar
Notenburger met zoeteaardappelfrietjes
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn 1492 Merlot-Bonarda-Sangiovese Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frietjes. Meng er 2 eetl. olijfolie, peper, zout en cayennepeper onder.
-
Snij de smaaktomaten in schijfjes.
-
Klop het ei los met een vork.
-
Snij de courgette in schijven van 1 cm. Wentel door het losgeklopte ei en daarna door de panko. Kruid met peper en zout.
-
Pers het knoflook en snipper de lente-uitjes fijn.
-
Meng de yoghurt met de mosterd en het geperste knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Plet het vruchtvlees van de avocado met een vork. Kruid met peper en zout en roer er het citroensap en de lente-uitjes onder.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de zoeteaardappelfrietjes op een bakplaat met bakpapier. Zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de courgetteschijfjes 3 min. aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de braadpan en bak de notenburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes in de hete oven (baktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Besmeer de hamburgerbroodjes met de avocadomousse. Beleg met een notenburger en schijfjes tomaat en courgette. Werk af met de mosterddressing. Geef er de zoeteaardappelfrietjes bij.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g zoete aardappel en snij in blokjes. Snij 100 g courgette in stukjes. 2 Kook de zoete aardappel en de courgette 20 min. in water. Giet af. 3 Plet het vruchtvlees van 1/8 avocado en meng onder de groenten. 4 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn 1492 Merlot-Bonarda-Sangiovese Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frietjes. Meng er 2 eetl. olijfolie, peper, zout en cayennepeper onder.
-
Snij de smaaktomaten in schijfjes.
-
Klop het ei los met een vork.
-
Snij de courgette in schijven van 1 cm. Wentel door het losgeklopte ei en daarna door de panko. Kruid met peper en zout.
-
Pers het knoflook en snipper de lente-uitjes fijn.
-
Meng de yoghurt met de mosterd en het geperste knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Plet het vruchtvlees van de avocado met een vork. Kruid met peper en zout en roer er het citroensap en de lente-uitjes onder.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de zoeteaardappelfrietjes op een bakplaat met bakpapier. Zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de courgetteschijfjes 3 min. aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de braadpan en bak de notenburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes in de hete oven (baktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Besmeer de hamburgerbroodjes met de avocadomousse. Beleg met een notenburger en schijfjes tomaat en courgette. Werk af met de mosterddressing. Geef er de zoeteaardappelfrietjes bij.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g zoete aardappel en snij in blokjes. Snij 100 g courgette in stukjes. 2 Kook de zoete aardappel en de courgette 20 min. in water. Giet af. 3 Plet het vruchtvlees van 1/8 avocado en meng onder de groenten. 4 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn 1492 Merlot-Bonarda-Sangiovese Mendoza - Argentinië