- Bewaar

- Bewaar
Notenburger met zure room, en gestoofde wortelen en aardappelblokjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Black Cottage rosé Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
15 min.
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min.
-
Roer er de wortelen en de aardappelblokjes onder en voeg 3 dl heet water toe. Verkruimel er het halve bouillonblokje over, dek af en laat 10 min. garen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de notenburgers 2 min. aan elke kant goudbruin.
-
Meng de helft van de fijngesnipperde peterselie onder de zure room en de mosterd en kruid met peper en zout. Roer onder de wortelen en de aardappelen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de rest van de peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Black Cottage rosé Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
15 min.
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min.
-
Roer er de wortelen en de aardappelblokjes onder en voeg 3 dl heet water toe. Verkruimel er het halve bouillonblokje over, dek af en laat 10 min. garen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de notenburgers 2 min. aan elke kant goudbruin.
-
Meng de helft van de fijngesnipperde peterselie onder de zure room en de mosterd en kruid met peper en zout. Roer onder de wortelen en de aardappelen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de rest van de peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Black Cottage rosé Marlborough - Nieuw-Zeeland