- Bewaar

- Bewaar
Ochtendpita met appel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de appelen in schijven.
-
Bereiding:
-
Rooster de pitabroodjes in een broodrooster en snij ze volledig open.
-
Besmeer 1 helft met de verse kaas.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de appelschijven gedurende 1 à 2 min. langs elke kant. Bestrooi met de lichtbruine suiker.
-
Verdeel de appelschijven over de kaas en sluit de pita.
Varianten - Vervang de verse kaas door geitenkaas en de gebakken appelschijven door schijfjes verse aardbei. - Vervang de appelen door peren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de appelen in schijven.
-
Bereiding:
-
Rooster de pitabroodjes in een broodrooster en snij ze volledig open.
-
Besmeer 1 helft met de verse kaas.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de appelschijven gedurende 1 à 2 min. langs elke kant. Bestrooi met de lichtbruine suiker.
-
Verdeel de appelschijven over de kaas en sluit de pita.
Varianten - Vervang de verse kaas door geitenkaas en de gebakken appelschijven door schijfjes verse aardbei. - Vervang de appelen door peren.