Oesters met appelvinaigrette
Oesters met appelvinaigrette

Oesters met appelvinaigrette

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 13 kcal
Vet 0.3 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraat 1.3 g
Suiker 0.6 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de sjalot heel fijn.

  3. Snij de ongeschilde appel in kleine blokjes.

  4. Maak een vinaigrette met de appelazijn, sjalot en appel.

  5. Bereiding:
  6. Open de oesters.

  7. Schik ze op gemalen ijs in een schaal.

  8. Besprenkel de oesters met de vinaigrette en kruid met een vleugje zwarte peper.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de sjalot heel fijn.

  3. Snij de ongeschilde appel in kleine blokjes.

  4. Maak een vinaigrette met de appelazijn, sjalot en appel.

  5. Bereiding:
  6. Open de oesters.

  7. Schik ze op gemalen ijs in een schaal.

  8. Besprenkel de oesters met de vinaigrette en kruid met een vleugje zwarte peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 13 kcal
Vet 0.3 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraat 1.3 g
Suiker 0.6 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal