Oesters met appelvinaigrette
- Bewaar

- Bewaar
Oesters met appelvinaigrette
Aperitiefhapje
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
13 kcal
Vet
0.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraat
1.3 g
Suiker
0.6 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
1.1 g
Zout
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Snij de ongeschilde appel in kleine blokjes.
-
Maak een vinaigrette met de appelazijn, sjalot en appel.
-
Bereiding:
-
Open de oesters.
-
Schik ze op gemalen ijs in een schaal.
-
Besprenkel de oesters met de vinaigrette en kruid met een vleugje zwarte peper.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Snij de ongeschilde appel in kleine blokjes.
-
Maak een vinaigrette met de appelazijn, sjalot en appel.
-
Bereiding:
-
Open de oesters.
-
Schik ze op gemalen ijs in een schaal.
-
Besprenkel de oesters met de vinaigrette en kruid met een vleugje zwarte peper.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
13 kcal
Vet
0.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraat
1.3 g
Suiker
0.6 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
1.1 g
Zout
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?