Omelet met radijs en lente-ui
Omelet met radijs en lente-ui

Omelet met radijs en lente-ui

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 164 kcal
Vet 12.5 g
Koolhydraat 2.7 g
Eiwit 10.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Klop de eieren los met een vork en kruid met peper en zout.

  3. Snij de radijzen flinterdun.

  4. Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes.

  5. Bereiding:
  6. Smelt telkens 1 koffiel. boter in een pan en bak 4 individuele omeletten.

  7. Verdeel de groenten over de omeletten en rol strak op. Steek vast met een prikker.

  8. Afwerking:
  9. Serveer met brood.

Tip

U kan deze omelet zowel lauw eten als koud (ideaal voor in de lunchbox).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Klop de eieren los met een vork en kruid met peper en zout.

  3. Snij de radijzen flinterdun.

  4. Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes.

  5. Bereiding:
  6. Smelt telkens 1 koffiel. boter in een pan en bak 4 individuele omeletten.

  7. Verdeel de groenten over de omeletten en rol strak op. Steek vast met een prikker.

  8. Afwerking:
  9. Serveer met brood.

Tip

U kan deze omelet zowel lauw eten als koud (ideaal voor in de lunchbox).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 164 kcal
Vet 12.5 g
Koolhydraat 2.7 g
Eiwit 10.1 g

Bekijk het recept digitaal