Omelet met radijs en lente-ui
- Bewaar

- Bewaar
Omelet met radijs en lente-ui
15 min.
Lunch
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
164 kcal
Vet
12.5 g
Koolhydraat
2.7 g
Eiwit
10.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop de eieren los met een vork en kruid met peper en zout.
-
Snij de radijzen flinterdun.
-
Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes.
-
Bereiding:
-
Smelt telkens 1 koffiel. boter in een pan en bak 4 individuele omeletten.
-
Verdeel de groenten over de omeletten en rol strak op. Steek vast met een prikker.
-
Afwerking:
-
Serveer met brood.
Tip
U kan deze omelet zowel lauw eten als koud (ideaal voor in de lunchbox).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop de eieren los met een vork en kruid met peper en zout.
-
Snij de radijzen flinterdun.
-
Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes.
-
Bereiding:
-
Smelt telkens 1 koffiel. boter in een pan en bak 4 individuele omeletten.
-
Verdeel de groenten over de omeletten en rol strak op. Steek vast met een prikker.
-
Afwerking:
-
Serveer met brood.
Tip
U kan deze omelet zowel lauw eten als koud (ideaal voor in de lunchbox).
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
164 kcal
Vet
12.5 g
Koolhydraat
2.7 g
Eiwit
10.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?