- Bewaar

- Bewaar
Omeletrolletjes met ham en feta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn. Hou een beetje bieslook opzij voor de afwerking.
-
Snij de gedroogde ham in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los met de melk en kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en voeg het eiermengsel, de verse kruiden en de hamreepjes toe.
-
Bak de omelet tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai voorzichtig om en laat nog even verder bakken.
-
Verkruimel de feta over de omelet en kruid met zwarte peper. Rol de omelet strak op en snij in 8 gelijke stukken.
-
Afwerking:
-
Steek in elk hapje een prikker. Serveer lauw of koud.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn. Hou een beetje bieslook opzij voor de afwerking.
-
Snij de gedroogde ham in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los met de melk en kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en voeg het eiermengsel, de verse kruiden en de hamreepjes toe.
-
Bak de omelet tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai voorzichtig om en laat nog even verder bakken.
-
Verkruimel de feta over de omelet en kruid met zwarte peper. Rol de omelet strak op en snij in 8 gelijke stukken.
-
Afwerking:
-
Steek in elk hapje een prikker. Serveer lauw of koud.