Omeletrolletjes met ham en feta
Omeletrolletjes met ham en feta

Omeletrolletjes met ham en feta

15 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 88 kcal
Vet 7.1 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 5.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn. Hou een beetje bieslook opzij voor de afwerking.

  4. Snij de gedroogde ham in fijne reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Klop de eieren los met de melk en kruid met zwarte peper en zout.

  7. Smelt de boter in een pan en voeg het eiermengsel, de verse kruiden en de hamreepjes toe.

  8. Bak de omelet tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai voorzichtig om en laat nog even verder bakken.

  9. Verkruimel de feta over de omelet en kruid met zwarte peper. Rol de omelet strak op en snij in 8 gelijke stukken.

  10. Afwerking:
  11. Steek in elk hapje een prikker. Serveer lauw of koud.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn. Hou een beetje bieslook opzij voor de afwerking.

  4. Snij de gedroogde ham in fijne reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Klop de eieren los met de melk en kruid met zwarte peper en zout.

  7. Smelt de boter in een pan en voeg het eiermengsel, de verse kruiden en de hamreepjes toe.

  8. Bak de omelet tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai voorzichtig om en laat nog even verder bakken.

  9. Verkruimel de feta over de omelet en kruid met zwarte peper. Rol de omelet strak op en snij in 8 gelijke stukken.

  10. Afwerking:
  11. Steek in elk hapje een prikker. Serveer lauw of koud.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 88 kcal
Vet 7.1 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 5.4 g

Bekijk het recept digitaal