Omeletrolletjes met kruidenplattekaas
Omeletrolletjes met kruidenplattekaas

Omeletrolletjes met kruidenplattekaas

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 52 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 3.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min. + afkoelen)

  3. Klop de eieren samen met de room los. Kruid met peper en zout.

  4. Smelt de boter in een braadpan en giet er het eiermengsel in. Bak de omelet ± 4 min. Haal uit de pan en laat afkoelen.

  5. Bereiding:
  6. Snipper het bieslook fijn. Meng het onder de plattekaas en kruid met peper en zout.

  7. Besmeer de afgekoelde omelet met de kruidenplattekaas en rol strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg minstens 2 u. in de koelkast.

  8. Afwerking:
  9. Snij de omelet in gelijke stukjes en steek er een cocktailprikker in.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min. + afkoelen)

  3. Klop de eieren samen met de room los. Kruid met peper en zout.

  4. Smelt de boter in een braadpan en giet er het eiermengsel in. Bak de omelet ± 4 min. Haal uit de pan en laat afkoelen.

  5. Bereiding:
  6. Snipper het bieslook fijn. Meng het onder de plattekaas en kruid met peper en zout.

  7. Besmeer de afgekoelde omelet met de kruidenplattekaas en rol strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg minstens 2 u. in de koelkast.

  8. Afwerking:
  9. Snij de omelet in gelijke stukjes en steek er een cocktailprikker in.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 52 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 3.3 g

Bekijk het recept digitaal