- Bewaar

- Bewaar
Omeletrolletjes met kruidenplattekaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + afkoelen)
-
Klop de eieren samen met de room los. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en giet er het eiermengsel in. Bak de omelet ± 4 min. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook fijn. Meng het onder de plattekaas en kruid met peper en zout.
-
Besmeer de afgekoelde omelet met de kruidenplattekaas en rol strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg minstens 2 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij de omelet in gelijke stukjes en steek er een cocktailprikker in.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + afkoelen)
-
Klop de eieren samen met de room los. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en giet er het eiermengsel in. Bak de omelet ± 4 min. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook fijn. Meng het onder de plattekaas en kruid met peper en zout.
-
Besmeer de afgekoelde omelet met de kruidenplattekaas en rol strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg minstens 2 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij de omelet in gelijke stukjes en steek er een cocktailprikker in.