- Bewaar

- Bewaar
One pot pasta met 4 groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Toscana Rosato I.G.T. 'Tua Rosa' Sensi Toscana – Italië Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snij de courgette in blokjes. Snij de champignons in 4 of 6, afhankelijk van de grootte.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de courgette en de champignons 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de pasta toe en overgiet met de passata. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg het water toe. Breng aan de kook en laat 18 min. sudderen. Kruid met de oregano.
-
Voeg de laatste 10 min. de diepgevroren paprikareepjes en erwten toe.
-
Meng er net voor het serveren 3/4 van de gemalen kaas onder.
-
Schep op de borden en serveer met de rest van de gemalen kaas.
Onze drankensuggesties
Wijn Toscana Rosato I.G.T. 'Tua Rosa' Sensi Toscana – Italië Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snij de courgette in blokjes. Snij de champignons in 4 of 6, afhankelijk van de grootte.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de courgette en de champignons 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de pasta toe en overgiet met de passata. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg het water toe. Breng aan de kook en laat 18 min. sudderen. Kruid met de oregano.
-
Voeg de laatste 10 min. de diepgevroren paprikareepjes en erwten toe.
-
Meng er net voor het serveren 3/4 van de gemalen kaas onder.
-
Schep op de borden en serveer met de rest van de gemalen kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Toscana Rosato I.G.T. 'Tua Rosa' Sensi Toscana – Italië Bier Chimay Goud Blond trappistenbier