One pot pasta met 4 groenten
One pot pasta met 4 groenten

One pot pasta met 4 groenten

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 604 kcal
Energie 2527 kj
Vet 13.9 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 85.3 g
Suiker 19.3 g
Vezel 14.1 g
Eiwit 27.5 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 35 min.
  2. Snij de courgette in blokjes. Snij de champignons in 4 of 6, afhankelijk van de grootte.

  3. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de courgette en de champignons 5 min. Kruid met peper en zout.

  4. Voeg de pasta toe en overgiet met de passata. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg het water toe. Breng aan de kook en laat 18 min. sudderen. Kruid met de oregano.

  5. Voeg de laatste 10 min. de diepgevroren paprikareepjes en erwten toe.

  6. Meng er net voor het serveren 3/4 van de gemalen kaas onder.

  7. Schep op de borden en serveer met de rest van de gemalen kaas.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 35 min.
  2. Snij de courgette in blokjes. Snij de champignons in 4 of 6, afhankelijk van de grootte.

  3. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de courgette en de champignons 5 min. Kruid met peper en zout.

  4. Voeg de pasta toe en overgiet met de passata. Verkruimel er het bouillonblokje over en voeg het water toe. Breng aan de kook en laat 18 min. sudderen. Kruid met de oregano.

  5. Voeg de laatste 10 min. de diepgevroren paprikareepjes en erwten toe.

  6. Meng er net voor het serveren 3/4 van de gemalen kaas onder.

  7. Schep op de borden en serveer met de rest van de gemalen kaas.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 604 kcal
Energie 2527 kj
Vet 13.9 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 85.3 g
Suiker 19.3 g
Vezel 14.1 g
Eiwit 27.5 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Toscana Rosato I.G.T. 'Tua Rosa' Sensi Toscana – Italië Bier Chimay Goud Blond trappistenbier

Bekijk het recept digitaal