One pot pasta met runderreepjes en courgette
One pot pasta met runderreepjes en courgette

One pot pasta met runderreepjes en courgette

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 565 kcal
Vet 16.1 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraat 61.4 g
Suiker 16.2 g
Vezel 6.9 g
Eiwit 40 g
Zout 2.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  2. Schil de wortelen en snij in de lengte in 2. Snij vervolgens in stukken van 1/2 cm.

  3. Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in stukken van 1 cm.

  4. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de runderreepjes 5 min. Voeg de ui, het knoflook, de courgette en de wortelen toe en laat 3 min. stoven.

  5. Voeg de spirelli, de diepgevroren erwten en 6,5 dl water toe. Roer goed om en breng aan de kook. Blijf roeren tot al het water is opgenomen.

  6. Kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout.

  7. Bestrooi de pasta met de geraspte parmezaan.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  2. Schil de wortelen en snij in de lengte in 2. Snij vervolgens in stukken van 1/2 cm.

  3. Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in stukken van 1 cm.

  4. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de runderreepjes 5 min. Voeg de ui, het knoflook, de courgette en de wortelen toe en laat 3 min. stoven.

  5. Voeg de spirelli, de diepgevroren erwten en 6,5 dl water toe. Roer goed om en breng aan de kook. Blijf roeren tot al het water is opgenomen.

  6. Kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout.

  7. Bestrooi de pasta met de geraspte parmezaan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 565 kcal
Vet 16.1 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraat 61.4 g
Suiker 16.2 g
Vezel 6.9 g
Eiwit 40 g
Zout 2.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosso Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal