- Bewaar

- Bewaar
One pot pasta met runderreepjes en courgette
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosso Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Schil de wortelen en snij in de lengte in 2. Snij vervolgens in stukken van 1/2 cm.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in stukken van 1 cm.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de runderreepjes 5 min. Voeg de ui, het knoflook, de courgette en de wortelen toe en laat 3 min. stoven.
-
Voeg de spirelli, de diepgevroren erwten en 6,5 dl water toe. Roer goed om en breng aan de kook. Blijf roeren tot al het water is opgenomen.
-
Kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Bestrooi de pasta met de geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosso Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Schil de wortelen en snij in de lengte in 2. Snij vervolgens in stukken van 1/2 cm.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in stukken van 1 cm.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de runderreepjes 5 min. Voeg de ui, het knoflook, de courgette en de wortelen toe en laat 3 min. stoven.
-
Voeg de spirelli, de diepgevroren erwten en 6,5 dl water toe. Roer goed om en breng aan de kook. Blijf roeren tot al het water is opgenomen.
-
Kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Bestrooi de pasta met de geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosso Puglia - Italië