Ontbijtbowl
Ontbijtbowl

Ontbijtbowl

10 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1540 kj
Energie 368 kcal
Vet 6 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraat 64.7 g
Suiker 49.3 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 10.8 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Verdeel de yoghurt over 4 kommen en meng er de confituur onder om een gemarmerd effect te krijgen.

  3. Snij de bananen in schijfjes en snij de kiwi’s en de dadels in stukjes.

  4. Verdeel het fruit en de granola over de kommen en werk af met de Breakfast Topper.

Tip
Tip

Vervang de granola in het recept door muesli of havervlokken. Of wissel af met ander gedroogd fruit zoals abrikozen of vijgen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Verdeel de yoghurt over 4 kommen en meng er de confituur onder om een gemarmerd effect te krijgen.

  3. Snij de bananen in schijfjes en snij de kiwi’s en de dadels in stukjes.

  4. Verdeel het fruit en de granola over de kommen en werk af met de Breakfast Topper.

Tip
Tip

Vervang de granola in het recept door muesli of havervlokken. Of wissel af met ander gedroogd fruit zoals abrikozen of vijgen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1540 kj
Energie 368 kcal
Vet 6 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraat 64.7 g
Suiker 49.3 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 10.8 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g

Bekijk het recept digitaal