Ontbijtburger
Ontbijtburger

Ontbijtburger

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 405 kcal
Vet 15 g
Koolhydraat 49 g
Eiwit 18.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tomaat en het stukje komkommer in fijne schijfjes.

  3. Snij 12 cirkels uit de sneetjes brood. Zet daarvoor een ronde uitsteekvorm of een glas op een sneetje brood en snij rond de vorm of het glas. Snij ook 4 cirkels uit de gouda en 4 cirkels uit de ham.

  4. Maak de burgers:
  5. Besmeer 1 broodcirkel met kruidenkaas.

  6. Leg er 1 schijfje tomaat en 1 kaascirkel op.

  7. Leg er een tweede broodcirkel op en besmeer met kruidenkaas.

  8. Leg er 1 hamcirkel en enkele komkommerschijfjes op.

  9. Bedek met een derde broodcirkel. Je hamburger is klaar!

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tomaat en het stukje komkommer in fijne schijfjes.

  3. Snij 12 cirkels uit de sneetjes brood. Zet daarvoor een ronde uitsteekvorm of een glas op een sneetje brood en snij rond de vorm of het glas. Snij ook 4 cirkels uit de gouda en 4 cirkels uit de ham.

  4. Maak de burgers:
  5. Besmeer 1 broodcirkel met kruidenkaas.

  6. Leg er 1 schijfje tomaat en 1 kaascirkel op.

  7. Leg er een tweede broodcirkel op en besmeer met kruidenkaas.

  8. Leg er 1 hamcirkel en enkele komkommerschijfjes op.

  9. Bedek met een derde broodcirkel. Je hamburger is klaar!

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 405 kcal
Vet 15 g
Koolhydraat 49 g
Eiwit 18.7 g

Bekijk het recept digitaal