- Bewaar

- Bewaar
Ontbijtpannenkoekjes met bosvruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 15 min. rust)
-
Doe de bloem, het bakpoeder en het zout in een mengkom.
-
Klop de eieren los met een vork en meng met de kefir. Voeg de vanillesuiker en de honing toe.
-
Klop de kefirmengeling onder de bloem. Dek af en laat 15 min. rusten in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 koffiel. boter in een pan met antiaanbaklaag. Giet een pollepel beslag (voor pannenkoeken met Ø 10 cm) in de pan en bak 3 min. Draai dan om en bak nog eens 2 min. Herhaal tot het beslag op is. Hou de pannenkoeken warm door ze op een bord onder aluminiumfolie te leggen.
-
Verwarm intussen de diepgevroren bosvruchten 6 min. in een steelpan op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Werk de stapel pannenkoeken af met de bosvruchten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 15 min. rust)
-
Doe de bloem, het bakpoeder en het zout in een mengkom.
-
Klop de eieren los met een vork en meng met de kefir. Voeg de vanillesuiker en de honing toe.
-
Klop de kefirmengeling onder de bloem. Dek af en laat 15 min. rusten in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 koffiel. boter in een pan met antiaanbaklaag. Giet een pollepel beslag (voor pannenkoeken met Ø 10 cm) in de pan en bak 3 min. Draai dan om en bak nog eens 2 min. Herhaal tot het beslag op is. Hou de pannenkoeken warm door ze op een bord onder aluminiumfolie te leggen.
-
Verwarm intussen de diepgevroren bosvruchten 6 min. in een steelpan op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Werk de stapel pannenkoeken af met de bosvruchten.