- Bewaar

- Bewaar
Ontbijttaart met fruit en havermout
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Smelt de kokosolie in een steelpan op een zacht vuur.
-
Plet de banaan met een vork.
-
Schil de sinaasappel en snij de partjes van tussen de vliesjes met een scherp mes. Schil de kiwi en snij in fijne halvemaantjes.
-
Pluk de blaadjes van het takje munt.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de havermout, het amandelpoeder, de kokosolie, de honing, de banaan en een snuifje zout goed onder elkaar. Verdeel het beslag over een taartvorm met bakpapier en druk goed aan tegen de randen. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Laat volledig afkoelen.
-
Giet het yoghurtalternatief over de taartbodem. Werk de taart af met de sinaasappel, de kiwi, de granaatappelpitten, het kokospoeder en de muntblaadjes.
Geen kokosolie in huis? Vervang die dan door dezelfde hoeveelheid boter.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Smelt de kokosolie in een steelpan op een zacht vuur.
-
Plet de banaan met een vork.
-
Schil de sinaasappel en snij de partjes van tussen de vliesjes met een scherp mes. Schil de kiwi en snij in fijne halvemaantjes.
-
Pluk de blaadjes van het takje munt.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de havermout, het amandelpoeder, de kokosolie, de honing, de banaan en een snuifje zout goed onder elkaar. Verdeel het beslag over een taartvorm met bakpapier en druk goed aan tegen de randen. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Laat volledig afkoelen.
-
Giet het yoghurtalternatief over de taartbodem. Werk de taart af met de sinaasappel, de kiwi, de granaatappelpitten, het kokospoeder en de muntblaadjes.
Geen kokosolie in huis? Vervang die dan door dezelfde hoeveelheid boter.