Ontbijttrifle met clementine en granaatappel
Ontbijttrifle met clementine en granaatappel

Ontbijttrifle met clementine en granaatappel

Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pel 1 banaan en snij in plakjes. Meng met partjes van clementines en 100 g granaatappelpitten. Hou partjes van de clementine en wat granaatappelpit ten opzij.

  3. Verkruimel 8 meringues.

  4. Schep de helf t van de fruitmengeling op de bodem van glaasjes, gevolgd door de helft van de meringue en 300 g Griekse yoghurt met vanille. Verdeel er de rest van de fruitmengeling over, en nog eens 300 g Griekse yoghurt met vanille.

  5. Werk af met de opzij gehouden granaatappelpitten, de clementinepartjes, 4 eetl. granola en de rest van de meringuekruimels.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pel 1 banaan en snij in plakjes. Meng met partjes van clementines en 100 g granaatappelpitten. Hou partjes van de clementine en wat granaatappelpit ten opzij.

  3. Verkruimel 8 meringues.

  4. Schep de helf t van de fruitmengeling op de bodem van glaasjes, gevolgd door de helft van de meringue en 300 g Griekse yoghurt met vanille. Verdeel er de rest van de fruitmengeling over, en nog eens 300 g Griekse yoghurt met vanille.

  5. Werk af met de opzij gehouden granaatappelpitten, de clementinepartjes, 4 eetl. granola en de rest van de meringuekruimels.

Bekijk het recept digitaal