- Bewaar

- Bewaar
Ontbijttrifle met Griekse yoghurt en fruitsalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de banaan in gelijke schijfjes. Verdeel de clementines in partjes. Meng het fruit onder elkaar.
-
Schil de wijnsinaasappel met een groot, scherp mes tot op het vruchtvlees en snij in 4 gelijke plakken.
-
Verdeel de helft van de fruitsalade over de glaasjes. Verkruimel er de helft van de meringues over. Schep er de Griekse yoghurt over, gevolgd door de rest van de fruitsalade.
-
Schik tussen het fruit een plak wijnsinaasappel, bestrooi met de granola en verkruimel er de rest van de meringues over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snij de banaan in gelijke schijfjes. Verdeel de clementines in partjes. Meng het fruit onder elkaar.
-
Schil de wijnsinaasappel met een groot, scherp mes tot op het vruchtvlees en snij in 4 gelijke plakken.
-
Verdeel de helft van de fruitsalade over de glaasjes. Verkruimel er de helft van de meringues over. Schep er de Griekse yoghurt over, gevolgd door de rest van de fruitsalade.
-
Schik tussen het fruit een plak wijnsinaasappel, bestrooi met de granola en verkruimel er de rest van de meringues over.