- Bewaar

- Bewaar
Oosterse tomatensoep
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de banaan in schijfjes.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur.
-
Voeg de gepelde tomaten en de schijfjes banaan toe en laat 1 min. goed warm worden.
-
Voeg de bouillon en het kerriepoeder toe, dek af en laat 10 min. koken op een zacht vuur. Mix de soep fijn, leng eventueel aan met water en kruid met peper.
-
Breng de soep tot net onder het kookpunt en werk af met de room en de fijngehakte peterselie (laat de soep niet meer koken).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de banaan in schijfjes.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur.
-
Voeg de gepelde tomaten en de schijfjes banaan toe en laat 1 min. goed warm worden.
-
Voeg de bouillon en het kerriepoeder toe, dek af en laat 10 min. koken op een zacht vuur. Mix de soep fijn, leng eventueel aan met water en kruid met peper.
-
Breng de soep tot net onder het kookpunt en werk af met de room en de fijngehakte peterselie (laat de soep niet meer koken).