- Bewaar

- Bewaar
Oosterse woknoedels met paprika en gemarineerde scampi's
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Lafazanis Geometria Malagouzia Griekenland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper het knoflook en de gember fijn.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Laat de woknoedels weken in heet water.
-
Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof het knoflook, de gember en de helft van de lente-uitjes 1 min.
-
Voeg de paprika toe en roerbak ± 7 min.
-
Doe er de scampi's bij en laat 5 min. meegaren.
-
Laat de woknoedels uitlekken en voeg toe aan de pan. Breng op smaak met het limoensap, de sojasaus en de ketchup. Verwarm nog 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Bestrooi met de rest van de lente-uitjes.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Lafazanis Geometria Malagouzia Griekenland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper het knoflook en de gember fijn.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Laat de woknoedels weken in heet water.
-
Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof het knoflook, de gember en de helft van de lente-uitjes 1 min.
-
Voeg de paprika toe en roerbak ± 7 min.
-
Doe er de scampi's bij en laat 5 min. meegaren.
-
Laat de woknoedels uitlekken en voeg toe aan de pan. Breng op smaak met het limoensap, de sojasaus en de ketchup. Verwarm nog 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Bestrooi met de rest van de lente-uitjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Lafazanis Geometria Malagouzia Griekenland