- Bewaar

- Bewaar
Oosterse wokschotel
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs Rasteau A.C. Côtes du Rhône Villages Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kipfilets in reepjes.
-
Snij de venkel in fijne reepjes.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij de mango in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de bakolie in de wok en bak de kippenreepjes aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de venkelreepjes toe en roerbak 3 min.
-
Voeg de sojascheuten en de geraspte gember toe en roerbak nog 2 min.
-
Overgiet met de kokosmelk en voeg de mangoblokjes toe. Laat nog even koken, voeg de sesamzaadjes toe en kruid naar smaak met kerrie, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met noedels.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs Rasteau A.C. Côtes du Rhône Villages Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kipfilets in reepjes.
-
Snij de venkel in fijne reepjes.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij de mango in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de bakolie in de wok en bak de kippenreepjes aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de venkelreepjes toe en roerbak 3 min.
-
Voeg de sojascheuten en de geraspte gember toe en roerbak nog 2 min.
-
Overgiet met de kokosmelk en voeg de mangoblokjes toe. Laat nog even koken, voeg de sesamzaadjes toe en kruid naar smaak met kerrie, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met noedels.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs Rasteau A.C. Côtes du Rhône Villages Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje