- Bewaar
- Bewaar
Open lasagne met duo van paddenstoelen en kruidensaus
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Blond abdijbier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de paddenstoelen in schijfjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snipper de blaadjes dragon en het bieslook fijn.
-
Snij de lasagnevellen in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de lasagnevellen in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak de paddenstoelen 4 min. goudbruin. Voeg het fijngesnipperde knoflook toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Giet er de groentebouillon bij en roer er 2 eetl. fijngesnipperde dragon onder. Laat 3 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de room en 2 eetl. mosterd toe, en meng goed door elkaar.
-
Meng de verse kaas met het fijngesnipperde bieslook, 1 eetl. olijfolie, de balsamicoazijn en 1 koffiel. mosterd op traditionele wijze. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Leg 1 reep lasagne op elk bord en schep een beetje van de paddenstoelenmengeling op de helft ervan. Lepel er wat geitenkaas op en bestrooi met fijngesnipperde dragon. Vouw de reep dicht. Maak op dezelfde manier nog 3 laagjes klaar. Serveer met de sla, de notenmix en de kruidensaus.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Blond abdijbier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de paddenstoelen in schijfjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snipper de blaadjes dragon en het bieslook fijn.
-
Snij de lasagnevellen in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de lasagnevellen in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak de paddenstoelen 4 min. goudbruin. Voeg het fijngesnipperde knoflook toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Giet er de groentebouillon bij en roer er 2 eetl. fijngesnipperde dragon onder. Laat 3 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de room en 2 eetl. mosterd toe, en meng goed door elkaar.
-
Meng de verse kaas met het fijngesnipperde bieslook, 1 eetl. olijfolie, de balsamicoazijn en 1 koffiel. mosterd op traditionele wijze. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Leg 1 reep lasagne op elk bord en schep een beetje van de paddenstoelenmengeling op de helft ervan. Lepel er wat geitenkaas op en bestrooi met fijngesnipperde dragon. Vouw de reep dicht. Maak op dezelfde manier nog 3 laagjes klaar. Serveer met de sla, de notenmix en de kruidensaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Blond abdijbier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc