- Bewaar

- Bewaar
Open lasagne met oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Wijn Bianco di Sicilia I.G.T. Chardonnay Inycon - Sicilië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak de oesterzwammen schoon en scheur in reepjes.
-
Snij de kipfilet in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook, de sjalot en de peterselie fijn.
-
Schraap krullen van de grana padano.
-
Bereiding:
-
Kook de lasagnevellen gaar in lichtgezouten water gedurende 5 min. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de kippenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat ± 5 min. kleuren aan alle kanten.
-
Voeg de reepjes oesterzwam toe en laat nog 3 min. meebakken.
-
Roer er de verse roomkaas onder, de helft van de grana padano en 2/3 van de peterselie. Kruid bij naar smaak met peper en zout.
-
Snij alle lasagnevellen in 2. Per persoon gebruikt u 3 halve lasagnevellen. Verdeel er de mengeling tussen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de rest van de peterselie en de grana padano en serveer onmiddellijk met een stukje stokbrood.
Dit gerechtje is ook ideaal als voorgerecht voor 6 personen. Gebruik dan 2 halve vellen lasagne per persoon.
Onze drankensuggesties
Wijn Bianco di Sicilia I.G.T. Chardonnay Inycon - Sicilië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak de oesterzwammen schoon en scheur in reepjes.
-
Snij de kipfilet in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook, de sjalot en de peterselie fijn.
-
Schraap krullen van de grana padano.
-
Bereiding:
-
Kook de lasagnevellen gaar in lichtgezouten water gedurende 5 min. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de kippenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat ± 5 min. kleuren aan alle kanten.
-
Voeg de reepjes oesterzwam toe en laat nog 3 min. meebakken.
-
Roer er de verse roomkaas onder, de helft van de grana padano en 2/3 van de peterselie. Kruid bij naar smaak met peper en zout.
-
Snij alle lasagnevellen in 2. Per persoon gebruikt u 3 halve lasagnevellen. Verdeel er de mengeling tussen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de rest van de peterselie en de grana padano en serveer onmiddellijk met een stukje stokbrood.
Dit gerechtje is ook ideaal als voorgerecht voor 6 personen. Gebruik dan 2 halve vellen lasagne per persoon.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bianco di Sicilia I.G.T. Chardonnay Inycon - Sicilië