- Bewaar

- Bewaar
Orecchiette met ansjovis en flower sprouts
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de teentjes knoflook fijn.
-
Maak een kruisvormige inkeping in de voetjes van de flower sprouts.
-
Snij de parmezaan in dunne schilfers met een dunschiller.
-
Rasp de schil van de citroen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak het knoflook glazig.
-
Voeg de ansjovisreepjes toe en laat zachtjes smelten.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 3 min. voor het einde van de kooktijd de flower sprouts toe. Giet de pasta en de flower sprouts af (zorg dat er nog wat kookvocht tussen de pasta blijft zitten).
-
Doe ze bij het knoflook en de ansjovisreepjes. Meng goed.
-
Laat een paar min. stoven en voeg de boter en de citroenzeste toe. Kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Werk af met de parmezaanschilfers.
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de teentjes knoflook fijn.
-
Maak een kruisvormige inkeping in de voetjes van de flower sprouts.
-
Snij de parmezaan in dunne schilfers met een dunschiller.
-
Rasp de schil van de citroen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak het knoflook glazig.
-
Voeg de ansjovisreepjes toe en laat zachtjes smelten.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 3 min. voor het einde van de kooktijd de flower sprouts toe. Giet de pasta en de flower sprouts af (zorg dat er nog wat kookvocht tussen de pasta blijft zitten).
-
Doe ze bij het knoflook en de ansjovisreepjes. Meng goed.
-
Laat een paar min. stoven en voeg de boter en de citroenzeste toe. Kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Werk af met de parmezaanschilfers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France A.O.P. Bordeaux