Orecchiette met groene pesto en gerookte makreel
Orecchiette met groene pesto en gerookte makreel

Orecchiette met groene pesto en gerookte makreel

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 668 kcal
Vet 23.1 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraat 84.4 g
Suiker 8.1 g
Vezel 8 g
Eiwit 28 g
Zout 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Kook de pasta 10 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg halverwege de diepgevroren doperwten toe. Giet af en spoel onder koud water.

  4. Snij intussen de snoeptomaatjes in 2 en de lente-uitjes in ringetjes.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.

  6. Trek het vel van de makreelfilets en scheur in stukken.

  7. Bereiding:
  8. Meng de pesto en de gesneden groenten onder de pasta met doperwten. Kruid met peper.

  9. Verdeel de pasta over de borden en leg er de stukken makreelfilet op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Kook de pasta 10 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg halverwege de diepgevroren doperwten toe. Giet af en spoel onder koud water.

  4. Snij intussen de snoeptomaatjes in 2 en de lente-uitjes in ringetjes.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.

  6. Trek het vel van de makreelfilets en scheur in stukken.

  7. Bereiding:
  8. Meng de pesto en de gesneden groenten onder de pasta met doperwten. Kruid met peper.

  9. Verdeel de pasta over de borden en leg er de stukken makreelfilet op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 668 kcal
Vet 23.1 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraat 84.4 g
Suiker 8.1 g
Vezel 8 g
Eiwit 28 g
Zout 2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Tempelier Amberbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont

Bekijk het recept digitaal