- Bewaar

- Bewaar
Orecchiette met groene pesto en gerookte makreel
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de pasta 10 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg halverwege de diepgevroren doperwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de snoeptomaatjes in 2 en de lente-uitjes in ringetjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Trek het vel van de makreelfilets en scheur in stukken.
-
Bereiding:
-
Meng de pesto en de gesneden groenten onder de pasta met doperwten. Kruid met peper.
-
Verdeel de pasta over de borden en leg er de stukken makreelfilet op.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de pasta 10 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg halverwege de diepgevroren doperwten toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de snoeptomaatjes in 2 en de lente-uitjes in ringetjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Trek het vel van de makreelfilets en scheur in stukken.
-
Bereiding:
-
Meng de pesto en de gesneden groenten onder de pasta met doperwten. Kruid met peper.
-
Verdeel de pasta over de borden en leg er de stukken makreelfilet op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont