- Bewaar

- Bewaar
Orecchiette met tonijnsaus tricolore
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen in blokjes van 1 cm, de broccoli in kleine roosjes en de kerstomaten in 2.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de orecchiette gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes wortel, de broccoliroosjes en de groentebouillon toe. Laat 8 à 10 min. garen.
-
Voeg de lichte room, de uitgelekte tonijn en de halve kerstomaten toe. Meng er de pasta onder en kruid met peper en zout. Laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met parmezaanschilfers.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 4 maand Bereiding (25 min.) 1 Kook 1 eetl. orecchiette (pasta) en 70 g broccoliroosjes ± 20 min. gaar in een bodempje water. 2 Pureer en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen in blokjes van 1 cm, de broccoli in kleine roosjes en de kerstomaten in 2.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de orecchiette gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes wortel, de broccoliroosjes en de groentebouillon toe. Laat 8 à 10 min. garen.
-
Voeg de lichte room, de uitgelekte tonijn en de halve kerstomaten toe. Meng er de pasta onder en kruid met peper en zout. Laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met parmezaanschilfers.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 4 maand Bereiding (25 min.) 1 Kook 1 eetl. orecchiette (pasta) en 70 g broccoliroosjes ± 20 min. gaar in een bodempje water. 2 Pureer en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica