Overnight Oats met banaan en framboos
Overnight Oats met banaan en framboos

Overnight Oats met banaan en framboos

15 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 389 kcal
Energie 1628 kj
Vet 15.1 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 46.9 g
Suiker 16.4 g
Vezel 11.1 g
Eiwit 10.7 g
Zout 0.3 g
natrium 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. De dag voordien (5 min. + 12 u. in de koelkast)
  2. Meng de havermout, het chiazaad en de amandeldrink in een mengkom. Verdeel over ontbijtkommetjes, dek af en zet 1 nacht in de koelkast.

  3. Op het moment zelf (10 min.)
  4. Rasp de chocolade. Snij de bananen in schijfjes.

  5. Meng de havermout goed door elkaar. Verdeel er de schijfjes banaan en de frambozen over. Strooi er de granola tussen. Werk af met de geraspte chocolade en de pindakaas.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. De dag voordien (5 min. + 12 u. in de koelkast)
  2. Meng de havermout, het chiazaad en de amandeldrink in een mengkom. Verdeel over ontbijtkommetjes, dek af en zet 1 nacht in de koelkast.

  3. Op het moment zelf (10 min.)
  4. Rasp de chocolade. Snij de bananen in schijfjes.

  5. Meng de havermout goed door elkaar. Verdeel er de schijfjes banaan en de frambozen over. Strooi er de granola tussen. Werk af met de geraspte chocolade en de pindakaas.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 389 kcal
Energie 1628 kj
Vet 15.1 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 46.9 g
Suiker 16.4 g
Vezel 11.1 g
Eiwit 10.7 g
Zout 0.3 g
natrium 0.1 g

Bekijk het recept digitaal