Overnight Oats met banaan en framboos
- Bewaar

- Bewaar
Overnight Oats met banaan en framboos
15 min.
Ontbijt
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
389 kcal
Energie
1628 kj
Vet
15.1 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraat
46.9 g
Suiker
16.4 g
Vezel
11.1 g
Eiwit
10.7 g
Zout
0.3 g
natrium
0.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
De dag voordien (5 min. + 12 u. in de koelkast)
-
Meng de havermout, het chiazaad en de amandeldrink in een mengkom. Verdeel over ontbijtkommetjes, dek af en zet 1 nacht in de koelkast.
-
Op het moment zelf (10 min.)
-
Rasp de chocolade. Snij de bananen in schijfjes.
-
Meng de havermout goed door elkaar. Verdeel er de schijfjes banaan en de frambozen over. Strooi er de granola tussen. Werk af met de geraspte chocolade en de pindakaas.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
De dag voordien (5 min. + 12 u. in de koelkast)
-
Meng de havermout, het chiazaad en de amandeldrink in een mengkom. Verdeel over ontbijtkommetjes, dek af en zet 1 nacht in de koelkast.
-
Op het moment zelf (10 min.)
-
Rasp de chocolade. Snij de bananen in schijfjes.
-
Meng de havermout goed door elkaar. Verdeel er de schijfjes banaan en de frambozen over. Strooi er de granola tussen. Werk af met de geraspte chocolade en de pindakaas.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
389 kcal
Energie
1628 kj
Vet
15.1 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraat
46.9 g
Suiker
16.4 g
Vezel
11.1 g
Eiwit
10.7 g
Zout
0.3 g
natrium
0.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?