- Bewaar

- Bewaar
Pad thai met kippenhaasjes
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Mademoiselle Pomelle rosé A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de kippenhaasjes in hapklare stukken.
-
Pers 1 limoen. Snij de andere limoen in 4 partjes.
-
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijstnoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Meng intussen het limoensap met de vissaus, de rietsuiker en de ketchup.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de eieren. Schep uit de wok.
-
Verhit 2 eetl. arachideolie in dezelfde wok en roerbak de kip 2 min. Voeg de stoofgroenten toe en roerbak nog 4 min.
-
Voeg het ketchupmengsel samen met de roereieren en de uitgelekte rijstnoedels toe en laat nog 1 min. doorbakken.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de pinda's en de koriander, en serveer met een partje limoen.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Kook 30 g rijstnoedels 6 min. in water. 2 Voeg de laatste 4 min. 100 g Thaise stoofgroenten toe. Giet af. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g kippenhaasje. Kruid met wat peper. 4 Voeg de rijstnoedels en de groenten toe. Meng er de blaadjes van 1 takje koriander onder. Snij alles fijn.
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Mademoiselle Pomelle rosé A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de kippenhaasjes in hapklare stukken.
-
Pers 1 limoen. Snij de andere limoen in 4 partjes.
-
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijstnoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Meng intussen het limoensap met de vissaus, de rietsuiker en de ketchup.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de eieren. Schep uit de wok.
-
Verhit 2 eetl. arachideolie in dezelfde wok en roerbak de kip 2 min. Voeg de stoofgroenten toe en roerbak nog 4 min.
-
Voeg het ketchupmengsel samen met de roereieren en de uitgelekte rijstnoedels toe en laat nog 1 min. doorbakken.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de pinda's en de koriander, en serveer met een partje limoen.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Kook 30 g rijstnoedels 6 min. in water. 2 Voeg de laatste 4 min. 100 g Thaise stoofgroenten toe. Giet af. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g kippenhaasje. Kruid met wat peper. 4 Voeg de rijstnoedels en de groenten toe. Meng er de blaadjes van 1 takje koriander onder. Snij alles fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Mademoiselle Pomelle rosé A.O.P. Ventoux