- Bewaar

- Bewaar
Pancakes met chocoladestipjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Klop de eieren los.
-
Smelt 50 g boter in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Meng intussen de bloem met de rietsuiker, de vanillesuiker en het zout in een mengkom.
-
Maak in het midden een kuiltje en giet er de melk, de losgeklopte eieren en de gesmolten boter in. Meng tot een mooi egaal beslag.
-
Meng de chocoladedruppels en het kokospoeder onder het beslag.
-
Bak de pannenkoekjes in 2 keer. Smelt 1 eetl. boter in een grote pan en bak 12 porties van het beslag tot pannenkoekjes (reken 1 eetl. beslag per portie). Bak ze aan beide kanten goudbruin.
-
Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan en bak nog eens 12 pannenkoekjes.
-
Leg op elk bord 6 pannenkoekjes. Werk eventueel af met wat ahornsiroop en bloemsuiker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Klop de eieren los.
-
Smelt 50 g boter in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Meng intussen de bloem met de rietsuiker, de vanillesuiker en het zout in een mengkom.
-
Maak in het midden een kuiltje en giet er de melk, de losgeklopte eieren en de gesmolten boter in. Meng tot een mooi egaal beslag.
-
Meng de chocoladedruppels en het kokospoeder onder het beslag.
-
Bak de pannenkoekjes in 2 keer. Smelt 1 eetl. boter in een grote pan en bak 12 porties van het beslag tot pannenkoekjes (reken 1 eetl. beslag per portie). Bak ze aan beide kanten goudbruin.
-
Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan en bak nog eens 12 pannenkoekjes.
-
Leg op elk bord 6 pannenkoekjes. Werk eventueel af met wat ahornsiroop en bloemsuiker.