Pancakes met fruit en verse kaas
Pancakes met fruit en verse kaas

Pancakes met fruit en verse kaas

Ontbijt
5 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 119 kcal
Vet 6.3 g
Koolhydraat 11.3 g
Eiwit 4.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de havermout wat fijner met een groot mes of mix in een blender.

  3. Klop de eieren los in een mengkom en meng met de melk, de havermout, de vanillesuiker en het zout tot een mooi egaal beslag. Laat 15 min. rusten op kamertemperatuur.

  4. Smelt 1 koffiel. boter in een (koeken)pan. Bak 2 pancakes (gebruik eventueel een inox ring) op een zacht vuur, tot de bovenkant bijna droog is en de onderkant goudbruin.

  5. Draai om en bak verder tot de andere kant goudbruin is. Doe hetzelfde met de rest van het beslag.

  6. Snij de kiwi en de banaan in kleine blokjes. Meng met de Griekse yoghurt, de verse kaas en de agavesiroop.

  7. Afwerking:
  8. Leg 2 pancakes op elk bord en werk af met de verse kaas met fruit.

Tip

Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de havermout wat fijner met een groot mes of mix in een blender.

  3. Klop de eieren los in een mengkom en meng met de melk, de havermout, de vanillesuiker en het zout tot een mooi egaal beslag. Laat 15 min. rusten op kamertemperatuur.

  4. Smelt 1 koffiel. boter in een (koeken)pan. Bak 2 pancakes (gebruik eventueel een inox ring) op een zacht vuur, tot de bovenkant bijna droog is en de onderkant goudbruin.

  5. Draai om en bak verder tot de andere kant goudbruin is. Doe hetzelfde met de rest van het beslag.

  6. Snij de kiwi en de banaan in kleine blokjes. Meng met de Griekse yoghurt, de verse kaas en de agavesiroop.

  7. Afwerking:
  8. Leg 2 pancakes op elk bord en werk af met de verse kaas met fruit.

Tip

Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 119 kcal
Vet 6.3 g
Koolhydraat 11.3 g
Eiwit 4.2 g

Bekijk het recept digitaal