Pangasius-bloemkoolpuree
Pangasius-bloemkoolpuree

Pangasius-bloemkoolpuree

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de bloemkool in roosjes.

  4. Schil de aardappelen en snij in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pangasiusfilet, de bloemkoolroosjes, de aardappelblokjes en de tijm 20 min. gaar in een bodempje water. Giet af.

  7. Voeg de olie toe en mix tot een puree.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de bloemkool in roosjes.

  4. Schil de aardappelen en snij in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pangasiusfilet, de bloemkoolroosjes, de aardappelblokjes en de tijm 20 min. gaar in een bodempje water. Giet af.

  7. Voeg de olie toe en mix tot een puree.

Bekijk het recept digitaal