- Bewaar

- Bewaar
Pangasius met bloemkool
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappel en snij in stukjes.
-
Snij enkele roosjes van de bloemkool.
-
Bereiding:
-
Kook (of stoom) de stukjes aardappel en de bloemkoolroosjes ± 20 min. gaar in een kookpot met weinig water. Voeg de laatste 5 min. de vis toe. Giet het kookvocht af.
-
Prak de vis fijn met een vork en pureer de stukjes aardappel en bloemkool.
-
Voeg de olijfolie toe en meng goed.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Vanaf 6 maanden
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappel en snij in stukjes.
-
Snij enkele roosjes van de bloemkool.
-
Bereiding:
-
Kook (of stoom) de stukjes aardappel en de bloemkoolroosjes ± 20 min. gaar in een kookpot met weinig water. Voeg de laatste 5 min. de vis toe. Giet het kookvocht af.
-
Prak de vis fijn met een vork en pureer de stukjes aardappel en bloemkool.
-
Voeg de olijfolie toe en meng goed.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Vanaf 6 maanden