Pangasius met bloemkool
Pangasius met bloemkool

Pangasius met bloemkool

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in stukjes.

  3. Snij enkele roosjes van de bloemkool.

  4. Bereiding:
  5. Kook (of stoom) de stukjes aardappel en de bloemkoolroosjes ± 20 min. gaar in een kookpot met weinig water. Voeg de laatste 5 min. de vis toe. Giet het kookvocht af.

  6. Prak de vis fijn met een vork en pureer de stukjes aardappel en bloemkool.

  7. Voeg de olijfolie toe en meng goed.

  8. Afwerking:
  9. Dien onmiddellijk op.

Tip

Vanaf 6 maanden

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in stukjes.

  3. Snij enkele roosjes van de bloemkool.

  4. Bereiding:
  5. Kook (of stoom) de stukjes aardappel en de bloemkoolroosjes ± 20 min. gaar in een kookpot met weinig water. Voeg de laatste 5 min. de vis toe. Giet het kookvocht af.

  6. Prak de vis fijn met een vork en pureer de stukjes aardappel en bloemkool.

  7. Voeg de olijfolie toe en meng goed.

  8. Afwerking:
  9. Dien onmiddellijk op.

Tip

Vanaf 6 maanden

Bekijk het recept digitaal