Panini Caprese
- Bewaar

- Bewaar
Panini Caprese
15 min.
Lunch
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
453 kcal
Energie
1895 kj
Vet
25.4 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraat
33.5 g
Suiker
3.6 g
Vezel
3.1 g
Eiwit
20.8 g
Zout
1.9 g
natrium
0.8 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Leg de paninis open en besmeer de binnenkant met de pesto.
-
Giet de mozzarella af en scheur de blaadjes basilicum in stukjes.
-
Snij de mozzarella en tomaten in schijfjes en leg dakpansgewijs tussen de broodjes. Verdeel er de basilicum over.
-
Bak de paninis 2 à 3 min. in een croquetoestel of 12 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Leg de paninis open en besmeer de binnenkant met de pesto.
-
Giet de mozzarella af en scheur de blaadjes basilicum in stukjes.
-
Snij de mozzarella en tomaten in schijfjes en leg dakpansgewijs tussen de broodjes. Verdeel er de basilicum over.
-
Bak de paninis 2 à 3 min. in een croquetoestel of 12 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
453 kcal
Energie
1895 kj
Vet
25.4 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraat
33.5 g
Suiker
3.6 g
Vezel
3.1 g
Eiwit
20.8 g
Zout
1.9 g
natrium
0.8 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?