Panini Caprese
Panini Caprese

Panini Caprese

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 453 kcal
Energie 1895 kj
Vet 25.4 g
Verzadigd vet 10.6 g
Koolhydraat 33.5 g
Suiker 3.6 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 20.8 g
Zout 1.9 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Leg de paninis open en besmeer de binnenkant met de pesto.

  3. Giet de mozzarella af en scheur de blaadjes basilicum in stukjes.

  4. Snij de mozzarella en tomaten in schijfjes en leg dakpansgewijs tussen de broodjes. Verdeel er de basilicum over.

  5. Bak de paninis 2 à 3 min. in een croquetoestel of 12 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Leg de paninis open en besmeer de binnenkant met de pesto.

  3. Giet de mozzarella af en scheur de blaadjes basilicum in stukjes.

  4. Snij de mozzarella en tomaten in schijfjes en leg dakpansgewijs tussen de broodjes. Verdeel er de basilicum over.

  5. Bak de paninis 2 à 3 min. in een croquetoestel of 12 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 453 kcal
Energie 1895 kj
Vet 25.4 g
Verzadigd vet 10.6 g
Koolhydraat 33.5 g
Suiker 3.6 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 20.8 g
Zout 1.9 g
natrium 0.8 g

Bekijk het recept digitaal