Panini met parmaham, mozzarella en vijgen
Panini met parmaham, mozzarella en vijgen

Panini met parmaham, mozzarella en vijgen

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 523 kcal
Vet 20 g
Koolhydraat 58.4 g
Eiwit 26.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de mozzarella in 16 gelijke schijfjes.

  3. Snij de vijgen in reepjes.

  4. Snij de panini's in 2 en beleg met 1 sneetje parmaham, 4 schijfjes mozzarella en reepjes vijg.

  5. Lepel er de honing over, bestrooi met de tijm en kruid met peper.

  6. Bak de panini's 2 à 3 min. goudbruin onder de voorverwarmde ovengrill of zet 5 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de mozzarella in 16 gelijke schijfjes.

  3. Snij de vijgen in reepjes.

  4. Snij de panini's in 2 en beleg met 1 sneetje parmaham, 4 schijfjes mozzarella en reepjes vijg.

  5. Lepel er de honing over, bestrooi met de tijm en kruid met peper.

  6. Bak de panini's 2 à 3 min. goudbruin onder de voorverwarmde ovengrill of zet 5 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 523 kcal
Vet 20 g
Koolhydraat 58.4 g
Eiwit 26.3 g

Bekijk het recept digitaal