- Bewaar

- Bewaar
Panna cotta met kokos en mango-ananassalade
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer - A.O.P. Vouvray
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf (20 min. + minstens 2 u. in de koelkast)
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Verwarm ondertussen de melk en de kokosmelk samen in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Voeg de suiker toe en laat al roerend smelten.
-
Neem het pannetje van het vuur en meng er de uitgeknepen gelatineblaadjes onder. Roer tot ze volledig zijn opgelost.
-
Verdeel het mengsel over 4 potjes of kommetjes en zet minstens 2 u. in de koelkast.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Snij de halve ananas in kleine blokjes van ± 1 cm.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van ± 1 cm. Meng onder de ananasblokjes.
-
Lepel vlak voor het serveren de mango- en ananasblokjes over de panna cotta's.
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer - A.O.P. Vouvray
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf (20 min. + minstens 2 u. in de koelkast)
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Verwarm ondertussen de melk en de kokosmelk samen in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Voeg de suiker toe en laat al roerend smelten.
-
Neem het pannetje van het vuur en meng er de uitgeknepen gelatineblaadjes onder. Roer tot ze volledig zijn opgelost.
-
Verdeel het mengsel over 4 potjes of kommetjes en zet minstens 2 u. in de koelkast.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Snij de halve ananas in kleine blokjes van ± 1 cm.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van ± 1 cm. Meng onder de ananasblokjes.
-
Lepel vlak voor het serveren de mango- en ananasblokjes over de panna cotta's.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer - A.O.P. Vouvray