Pannenkoeken met appel en rozijnen
Pannenkoeken met appel en rozijnen

Pannenkoeken met appel en rozijnen

20 min.
Tussendoortje
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 237 kcal
Vet 16.6 g
Koolhydraat 17.5 g
Eiwit 4.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij 1 grote appel in schijfjes.

  2. Smelt telkens 1 koffiel. boter in een pan en bak 1 appelschijfje goudbruin. Doe er 1/2 eetl. rozijnen bij, en giet er 1 pollepel beslag over. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.

  3. Voor het beslag: zie recept 'Klassieke pannenkoeken'.

  4. Werk af met wat ahornsiroop en bestrooi met kokospoeder of kaneel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij 1 grote appel in schijfjes.

  2. Smelt telkens 1 koffiel. boter in een pan en bak 1 appelschijfje goudbruin. Doe er 1/2 eetl. rozijnen bij, en giet er 1 pollepel beslag over. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.

  3. Voor het beslag: zie recept 'Klassieke pannenkoeken'.

  4. Werk af met wat ahornsiroop en bestrooi met kokospoeder of kaneel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 237 kcal
Vet 16.6 g
Koolhydraat 17.5 g
Eiwit 4.4 g

Bekijk het recept digitaal