- Bewaar

- Bewaar
Pannenkoeken met fruit en rozijnen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil of pel het fruit en snij in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Doe de bloem in een mengkom. Maak een kuiltje en doe er de eieren in met het mespuntje zout. Meng van binnen naar buiten toe en neem telkens wat bloem mee. Giet er geleidelijk aan de melk bij en roer tot een mooi glad deeg. Voeg de vanillesuiker en de rozijnen toe en meng goed.
-
Smelt voor elke pannenkoek wat boter in de pan en bak enkele schijfjes banaan en appel aan beide kanten goudbruin. Bestrooi met een beetje kaneel.
-
Overgiet met het pannenkoekendeeg en laat enkele minuten bakken. Draai de pannenkoek halverwege de baktijd om. Herhaal dit tot het deeg op is.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pannenkoeken met bloemsuiker en kaneel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil of pel het fruit en snij in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Doe de bloem in een mengkom. Maak een kuiltje en doe er de eieren in met het mespuntje zout. Meng van binnen naar buiten toe en neem telkens wat bloem mee. Giet er geleidelijk aan de melk bij en roer tot een mooi glad deeg. Voeg de vanillesuiker en de rozijnen toe en meng goed.
-
Smelt voor elke pannenkoek wat boter in de pan en bak enkele schijfjes banaan en appel aan beide kanten goudbruin. Bestrooi met een beetje kaneel.
-
Overgiet met het pannenkoekendeeg en laat enkele minuten bakken. Draai de pannenkoek halverwege de baktijd om. Herhaal dit tot het deeg op is.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de pannenkoeken met bloemsuiker en kaneel.