- Bewaar

- Bewaar
Pannenkoeken met rood fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min. + 45 min. in de koelkast
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap de zwarte zaadjes eruit met een scherp mesje. Rasp de melkchocolade en pers de sinaasappel.
-
Verwijder het kroontje van de aardbeien en snij in 4. Doe samen met de blauwe bessen en de frambozen in een kom. Voeg de vanillezaadjes en de honing toe. Meng alles heel voorzichtig onder elkaar. Overgiet met het sinaasappelsap. Dek de kom af met vershoudfolie en zet 45 min. in de koelkast.
-
Mix intussen de bloem met de melk, het ei en de vanillesuiker tot een glad beslag (voeg een beetje water toe als het te dik is). Dek de kom af met een propere keukenhanddoek en laat 30 min. rusten.
-
Smelt 1/4 van de boter in een pannenkoekenpan en bak 1 pannenkoek enkele minuten aan elke kant. Herhaal tot al het beslag op is.
-
Verdeel het fruit in een smalle strook over het midden van elke pannenkoek. Bestrooi met geraspte chocolade en rol de pannenkoeken strak op. Snij elke pannenkoek schuin in 2. Serveer er de labneh apart bij als saus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
35 min. + 45 min. in de koelkast
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap de zwarte zaadjes eruit met een scherp mesje. Rasp de melkchocolade en pers de sinaasappel.
-
Verwijder het kroontje van de aardbeien en snij in 4. Doe samen met de blauwe bessen en de frambozen in een kom. Voeg de vanillezaadjes en de honing toe. Meng alles heel voorzichtig onder elkaar. Overgiet met het sinaasappelsap. Dek de kom af met vershoudfolie en zet 45 min. in de koelkast.
-
Mix intussen de bloem met de melk, het ei en de vanillesuiker tot een glad beslag (voeg een beetje water toe als het te dik is). Dek de kom af met een propere keukenhanddoek en laat 30 min. rusten.
-
Smelt 1/4 van de boter in een pannenkoekenpan en bak 1 pannenkoek enkele minuten aan elke kant. Herhaal tot al het beslag op is.
-
Verdeel het fruit in een smalle strook over het midden van elke pannenkoek. Bestrooi met geraspte chocolade en rol de pannenkoeken strak op. Snij elke pannenkoek schuin in 2. Serveer er de labneh apart bij als saus.