- Bewaar

- Bewaar
Pannenkoekjes met passievrucht
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Meng in een kom de patisseriebloem, het bakpoeder, het zout en de suiker.
-
Voeg de melk, het ei, de geplette banaan en de arachideolie toe en mix tot een glad beslag.
-
Verhit wat boter in een pan en schep er 1 el beslag in. Draai het pannenkoekje om van zodra er belletjes aan de oppervlakte komen en bak goudbruin. Herhaal tot het beslag op is.
-
Snij de passievruchten in kwarten.
-
Serveer de pannenkoekjes met de magere verse kaas en bestrooi met de kaneel. Werk elk bord af met een kwartje passievrucht en lepel er de rest van de passievruchten over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Meng in een kom de patisseriebloem, het bakpoeder, het zout en de suiker.
-
Voeg de melk, het ei, de geplette banaan en de arachideolie toe en mix tot een glad beslag.
-
Verhit wat boter in een pan en schep er 1 el beslag in. Draai het pannenkoekje om van zodra er belletjes aan de oppervlakte komen en bak goudbruin. Herhaal tot het beslag op is.
-
Snij de passievruchten in kwarten.
-
Serveer de pannenkoekjes met de magere verse kaas en bestrooi met de kaneel. Werk elk bord af met een kwartje passievrucht en lepel er de rest van de passievruchten over.