Pannenkoekjes met passievrucht
Pannenkoekjes met passievrucht

Pannenkoekjes met passievrucht

30 min.
Ontbijt
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Energie 1059 kj
Vet 11.4 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 27.7 g
Suiker 10.2 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 9.7 g
Zout 0.5 g
natrium 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Meng in een kom de patisseriebloem, het bakpoeder, het zout en de suiker.

  3. Voeg de melk, het ei, de geplette banaan en de arachideolie toe en mix tot een glad beslag.

  4. Verhit wat boter in een pan en schep er 1 el beslag in. Draai het pannenkoekje om van zodra er belletjes aan de oppervlakte komen en bak goudbruin. Herhaal tot het beslag op is.

  5. Snij de passievruchten in kwarten.

  6. Serveer de pannenkoekjes met de magere verse kaas en bestrooi met de kaneel. Werk elk bord af met een kwartje passievrucht en lepel er de rest van de passievruchten over.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Meng in een kom de patisseriebloem, het bakpoeder, het zout en de suiker.

  3. Voeg de melk, het ei, de geplette banaan en de arachideolie toe en mix tot een glad beslag.

  4. Verhit wat boter in een pan en schep er 1 el beslag in. Draai het pannenkoekje om van zodra er belletjes aan de oppervlakte komen en bak goudbruin. Herhaal tot het beslag op is.

  5. Snij de passievruchten in kwarten.

  6. Serveer de pannenkoekjes met de magere verse kaas en bestrooi met de kaneel. Werk elk bord af met een kwartje passievrucht en lepel er de rest van de passievruchten over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Energie 1059 kj
Vet 11.4 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 27.7 g
Suiker 10.2 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 9.7 g
Zout 0.5 g
natrium 0.2 g

Bekijk het recept digitaal