- Bewaar

- Bewaar
Papillot met kip op Indische wijze
Onze drankensuggesties
Bier Palm Royal Wijn Pinot Gris 1er Cru Luxemburgse Moezelwijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de witte selder in de lengte in fijne repen en daarna in staafjes van ± 4 cm.
-
Snij de appelen in fijne staafjes die ongeveer dezelfde grootte hebben als de stukjes selder.
-
Meng de kokosmelk met de instantsausbinder, de kurkuma, het paprikapoeder en de rozijnen. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verdeel de selder- en appelstaafjes over 4 grote vellen aluminiumfolie. Zet de randjes van elke papillot wat omhoog en giet de kokosmengeling over de bereiding.
-
Leg er de kipfilets op.
-
Sluit de papillotten, maar laat bovenaan een kleine opening, zodat de stoom kan ontsnappen. Laat garen op de barbecue of in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 20 à 25 min.
-
Afwerking:
-
Serveer met Indische rijst (bv. Bosto Sundari).
Onze drankensuggesties
Bier Palm Royal Wijn Pinot Gris 1er Cru Luxemburgse Moezelwijn
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de witte selder in de lengte in fijne repen en daarna in staafjes van ± 4 cm.
-
Snij de appelen in fijne staafjes die ongeveer dezelfde grootte hebben als de stukjes selder.
-
Meng de kokosmelk met de instantsausbinder, de kurkuma, het paprikapoeder en de rozijnen. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verdeel de selder- en appelstaafjes over 4 grote vellen aluminiumfolie. Zet de randjes van elke papillot wat omhoog en giet de kokosmengeling over de bereiding.
-
Leg er de kipfilets op.
-
Sluit de papillotten, maar laat bovenaan een kleine opening, zodat de stoom kan ontsnappen. Laat garen op de barbecue of in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 20 à 25 min.
-
Afwerking:
-
Serveer met Indische rijst (bv. Bosto Sundari).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Palm Royal Wijn Pinot Gris 1er Cru Luxemburgse Moezelwijn