Papillot met kip op Indische wijze
Papillot met kip op Indische wijze

Papillot met kip op Indische wijze

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 346 kcal
Vet 13.4 g
Koolhydraat 23.6 g
Eiwit 37.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de witte selder in de lengte in fijne repen en daarna in staafjes van ± 4 cm.

  3. Snij de appelen in fijne staafjes die ongeveer dezelfde grootte hebben als de stukjes selder.

  4. Meng de kokosmelk met de instantsausbinder, de kurkuma, het paprikapoeder en de rozijnen. Kruid met peper en zout.

  5. Bereiding:
  6. Verdeel de selder- en appelstaafjes over 4 grote vellen aluminiumfolie. Zet de randjes van elke papillot wat omhoog en giet de kokosmengeling over de bereiding.

  7. Leg er de kipfilets op.

  8. Sluit de papillotten, maar laat bovenaan een kleine opening, zodat de stoom kan ontsnappen. Laat garen op de barbecue of in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 20 à 25 min.

  9. Afwerking:
  10. Serveer met Indische rijst (bv. Bosto Sundari).

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de witte selder in de lengte in fijne repen en daarna in staafjes van ± 4 cm.

  3. Snij de appelen in fijne staafjes die ongeveer dezelfde grootte hebben als de stukjes selder.

  4. Meng de kokosmelk met de instantsausbinder, de kurkuma, het paprikapoeder en de rozijnen. Kruid met peper en zout.

  5. Bereiding:
  6. Verdeel de selder- en appelstaafjes over 4 grote vellen aluminiumfolie. Zet de randjes van elke papillot wat omhoog en giet de kokosmengeling over de bereiding.

  7. Leg er de kipfilets op.

  8. Sluit de papillotten, maar laat bovenaan een kleine opening, zodat de stoom kan ontsnappen. Laat garen op de barbecue of in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 20 à 25 min.

  9. Afwerking:
  10. Serveer met Indische rijst (bv. Bosto Sundari).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 346 kcal
Vet 13.4 g
Koolhydraat 23.6 g
Eiwit 37.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Palm Royal Wijn Pinot Gris 1er Cru Luxemburgse Moezelwijn

Bekijk het recept digitaal