- Bewaar

- Bewaar
Papillot met pladijs, courgette en tapastomaten
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella e Mosca - Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (± 30 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en kook 25 à 30 min. gaar in de schil in lichtgezouten water.
-
Dep intussen de pladijsfilets goed droog.
-
Snij de ongeschilde courgette in flinterdunne schijfjes. Snij de lenteuitjes middendoor en daarna in fijne sliertjes. Snipper het knoflook fijn en pers de limoen.
-
Smelt de boter in een steelpannetje en bak het fijngesnipperde knoflook en de lente-ui 1 min. glazig. Roer er de helft van het limoensap onder en kruid met peper en zout.
-
Schik 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de schijfjes courgette over en schik er de pladijsfilets op. Giet er de boter over.
-
Snipper de dille grof en snij de tapastomaten doormidden. Verdeel over de stukken vis en vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Laat de papillotten ± 10 min. garen op een matig warme barbecue.
-
Verwarm de aardappelen nog even op een hoekje van de barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella e Mosca - Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (± 30 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en kook 25 à 30 min. gaar in de schil in lichtgezouten water.
-
Dep intussen de pladijsfilets goed droog.
-
Snij de ongeschilde courgette in flinterdunne schijfjes. Snij de lenteuitjes middendoor en daarna in fijne sliertjes. Snipper het knoflook fijn en pers de limoen.
-
Smelt de boter in een steelpannetje en bak het fijngesnipperde knoflook en de lente-ui 1 min. glazig. Roer er de helft van het limoensap onder en kruid met peper en zout.
-
Schik 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de schijfjes courgette over en schik er de pladijsfilets op. Giet er de boter over.
-
Snipper de dille grof en snij de tapastomaten doormidden. Verdeel over de stukken vis en vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Laat de papillotten ± 10 min. garen op een matig warme barbecue.
-
Verwarm de aardappelen nog even op een hoekje van de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella e Mosca - Sardegna - Italië