- Bewaar

- Bewaar
Papillot van asperges met gerookte zalm en witte wijn
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc Réserve Particulière A.C. Alsace - Wolfberger
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de asperges van top naar voet en snij de harde uiteinden (± 2 cm) eraf.
-
Bereiding:
-
Zet de asperges op in lichtgezouten kokend water. Laat ze beetgaar worden in ± 10 à 15 min. Dep droog en snij in 2. U kan de asperges ook stomen.
-
Leg 4 vellen aluminiumfolie open en verdeel er de in 2 gesneden asperges over. Meng met de zalmreepjes en doe er een scheut witte wijn en 1 koffiel. fijngesnipperd bieslook bij per vel aluminiumfolie. Kruid goed met peper en een beetje zout. Vouw de vellen aluminiumfolie dicht.
-
Bak 6 à 7 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc Réserve Particulière A.C. Alsace - Wolfberger
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de asperges van top naar voet en snij de harde uiteinden (± 2 cm) eraf.
-
Bereiding:
-
Zet de asperges op in lichtgezouten kokend water. Laat ze beetgaar worden in ± 10 à 15 min. Dep droog en snij in 2. U kan de asperges ook stomen.
-
Leg 4 vellen aluminiumfolie open en verdeel er de in 2 gesneden asperges over. Meng met de zalmreepjes en doe er een scheut witte wijn en 1 koffiel. fijngesnipperd bieslook bij per vel aluminiumfolie. Kruid goed met peper en een beetje zout. Vouw de vellen aluminiumfolie dicht.
-
Bak 6 à 7 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc Réserve Particulière A.C. Alsace - Wolfberger