Papillot van marshmallow en karamel
Papillot van marshmallow en karamel

Papillot van marshmallow en karamel

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel 150 g marshmallows over 4 vellen bakpapier. Schik er 80 g purechocoladecallets, 100 g karamelsnoep met zeezout en 100 g Zoo-koekjes of in stukjes gebroken petit-beurrekoekjes tussen. Vouw dicht en wikkel er telkens een vel aluminiumfolie rond. Bak ± 5 min. op een matig warme barbecue (of iets langer als de barbecue al aan het uitdoven is). Verdeel de papillotten over de borden en schik er eventueel een bolletje vanille-ijs op.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel 150 g marshmallows over 4 vellen bakpapier. Schik er 80 g purechocoladecallets, 100 g karamelsnoep met zeezout en 100 g Zoo-koekjes of in stukjes gebroken petit-beurrekoekjes tussen. Vouw dicht en wikkel er telkens een vel aluminiumfolie rond. Bak ± 5 min. op een matig warme barbecue (of iets langer als de barbecue al aan het uitdoven is). Verdeel de papillotten over de borden en schik er eventueel een bolletje vanille-ijs op.

Bekijk het recept digitaal